Ginop 2020 Ablakok, erkélyajtókKérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot

Fehér Ablak Kft.

 

 

Kalinics Miklós kereskedelmi igazgató
Kalinics Miklós
kereskedelmi igazgató

Sipos Péter ügyvezető igazgató
Sipos Péter
ügyvezető igazgató

 

Pásztori Ferenc műszaki igazgató
Pásztori Ferenc
műszaki igazgató

 

A Fehér Ablak Kft-t 1995. március 13-án alapította négy magánszemély székesfehérvári székhellyel. Az alapítók azóta is a vállalkozás aktív dolgozói.

A gyártást Guttamásiban, bérelt ingatlanon kezdtük meg. Az értékesítés központja szintén bérelt irodában, Székesfehérváron volt. Tevékenységünket 1995-ben 5 fővel kezdtük, ez a létszám a folyamatos fejlődés eredményeképpen jelenleg 115 főre bővült. A cég növekedése lehetővé tette, hogy mind a telephely, mind az iroda saját tulajdonba kerüljön.

Gúttamási, Fehér Ablak Kft., gyártócsarnok2004-ben felépült 2500 m²-es gyártócsarnokunk, ahol új, korszerű gépekkel magasabb színvonalon, nagyobb kapacitással, az európai nívónak megfelelő minőségben gyártjuk termékeinket. A szélesebb piaci igények kielégítése érdekében a Fehér Ablak típusú műanyag kültéri nyílászáróinkat három profiltípusból gyártjuk, 3 vagy 5 kamrás profilrendszerek felhasználásával.

Vevőink jobb és hatékonyabb elérése érdekében cégünk az ország egész területét átfogó márkaképviseleti hálózatot épített ki, aktív partnereink száma napjainkban meghaladja az 50-et. A közel tizenöt év alatt a Fehér Ablak Kft. Magyarország egyik legnagyobb külső homlokzati nyílászáró szerkezeteket gyártó cégévé fejlődött. Társaságunk jelenleg napi 600 ablakegységet gyárt és épít be.

Gúttamási, Fehér Ablak Kft., gyártóüzemA folyamatos fejlődés és a minőség iránti elkötelezettség megkövetelte, hogy termékeink teljesítsék az EN ISO 9001:2008 számú tanúsítvány által szavatolt megbízhatóságot.

A Fehér Ablak Kft. fontosnak tartja a folyamatos fejlesztést. Alapító tagjai vagyunk a MATA (Magyar Ablak- és Ajtógyártók Fejlesztő Tagozata) szervezetének.

A Fehér Ablak Kft. neve ma Magyarországon, az építőipar berkein belül jól ismert, amit bizonyít az is, hogy megrendelőink közé nagy beruházó és kivitelező cégek tartoznak. Az utóbbi években az energiaracionalizálási program keretében a panelfelújításokra kiírt közbeszerzési pályázatokon is nagy sikereket értünk el, az árbevételünk meghatározó része származik a piacnak e szegmenséből.