Fehérép Kft.


Sipos Tamás ügyvezető igazgató
Sipos Tamás
ügyvezető igazgató

A Fehérép Kft. 1999-ben alakult, magánszemélyek társulása révén. A Kft. a megalakulásakor ingatlan beruházással és klasszikus építőipari kivitelezéssel foglalkozott. 2000-től fővállalkozói tevékenységet, generál kivitelezést kezdett, melynek súlya hamar meghatározóvá vált.

A magánházas építkezések és társasházak tervezése, építése mellett rendszeresen eredményesen indulunk közbeszerzési és tenderpályázatokon. Közintézmények, azaz polgármesteri és foglalkoztatási hivatalok, vidékfejlesztési központok, bölcsődék, óvodák, iskolák, felsőoktatási intézmények minőségi megvalósításával szereztünk elismerést megrendelőinknél.

A magyar turizmust és vendéglátást fejlesztő beruházások aktív kivitelezőjeként öt csillagos szállodát, luxus apartmanokat, borházakat építettünk.

Visszatérő megrendelőink közé tartoznak a nagy áruházláncok és bevásárlóközpontok fejlesztői, beruházói, mint például a TESCO.

2001-óta homlokzatképzéssel és utólagos homlokzatszigeteléssel is foglalkozunk, amely napjainkban – köszönhetően a panelfelújítás programnak – tekintélyes hányadát teszi ki tevékenységünknek. Magas és mélyépítési területen, energetikai felújításokban az egész ország területén résztveszünk. 

Alkalmazottaink létszáma jelenleg 42 fő, melyből 22 fő a műszaki irányítói csapat. Cégünk vezetői minden dolgozótól megkövetelik a folyamatos és kiváló minőségű munkát. Ahhoz, hogy a magas minőségi követelményeknek megrendelőink számára is hitelt érdemlően eleget tudjunk tenni, független rendszertanúsító által tanúsított integrált rendszert működtetünk:   (ISO 9001, ISO 14001, MSZ 28001, AQAP 2120).