Termékeink

Az alumínium nyílászáró szerkezetek gyártását főként a német SCHÜCO profilrendszerekből végezzük, de igény esetén más profilokból (pl. WICONA, ALIPLAST, stb.) is vállaljuk a szerkezetek gyártását.

Az alumínium nyílászárók a nagyobb igénybevételnek is megfelelnek, mindemellett rendkívül időtállóak, így irodaházak, közintézmények, áruházak, autószalonok és ipari csarnokok nyílászáróiként is tökéletesen funkcionálnak.

Az alumínium ajtók, ablakok profiljai lehetnek hőhidas, illetve hőhídmentes kialakításúak egyaránt. Amennyiben fokozottabb hőszigetelés az igény, úgy a hőhídmentes profilokon belül többféle profilrendszerből nyújtunk választékot.

Statikai vagy építészeti szempontból gyakran van igény a függönyfalas kialakításra. A függönyfalak, üvegtetők, télikertek a külső megjelenésben eltérő látszóbordás, félstruktúrális vagy strukturális kialakításúak lehetnek.

Az alumínium profilok felületkezelése tetszőleges RAL színre történő porszórással történik.

A nyílászárókat, a funkciót és esztétikát egyaránt szem előtt tartva üvegezzük (háromrétegű, napvédő, reflexiós, hangszigetelő és biztonsági – átdobás gátló, betörés gátló, golyóálló – üvegekkel) és veretezzük (különféle kilincsekkel, fogantyúkkal, zárakkal, ajtócsukókkal, automatikákkal, ablaknyitó motorokkal).